Rólunk

Elsők közt az elsők között a zöldenergia világában!

Lőrinc László energiagazdálkodási szakmérnök, közgazdász, az NRGens szélgenerátor család megálmodója és forgalmazója.

A zöldenergia  – mellyel az elsők között kezdtem el foglalkozni Magyarországon – életem központi része lassan 15 éve. Alapító tagjai között voltam a Magyar Megújuló Energia Szövetségnek (MMESZ), szerves részem volt a hazai napelemgyártás elindításában és egy máig is sikeresen működő napelemgyár megalapításában, valamint egy szélerőmű család kifejlesztésében is, mely ötvözi a kiváló minőséget, a hatékonyságot és a híres magyar mérnöki zsenialitást. Zöldenergiával foglalkozó cégem pedig 1997 óta vezetem.

A ma Kautéla Zrt. néven működő vállalat 100 %-os magyar tulajdonú cég, fő tevékenysége a megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszereinek forgalmazása, telepítése és üzemeltetése. Vállalatunk a zöldenergia rendszerek egyedülállóan széles spektrumát kínálja ügyfeleinek és partnereinek. Fő célunk a hosszú távú ügyfél-elégedettség, hiszen tudjuk, az energiaszükséglet mindannyiunk elemi szükséglete, folyamatos és komoly kihívás, melyben biztos és állandó partnerei vagyunk mind a háztartásoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak és a több telephelyes nagyvállalatoknak egyaránt. Cégünk az országban elsőként és egyedülálló módon vezette be a franchise alapú értékesítési rendszert a zöldenergia területén: hálózatunk mára Európaszerte ismert, számos együttműködő partnerrel (Magyarországon 16 bemutatóteremmel, a szomszédos országokban valamint Csehországban pedig egy főképviselettel állunk megrendelőink rendelkezésére). Mivel küldetésünk a környezettudatosság szintjének emelése minél szélesebb körben, így különös figyelmet fordítunk partnereink és a szakma iránt érdeklődő fiatalok oktatására. Jó kapcsolatokat ápolunk hazai egyetemekkel, melyekkel együttműködve oktatási és innovációs tevékenységet is folytatunk, átadva hosszú évek számtalan telepített rendszerének implementációs és üzemeltetési tapasztalatait, mely tudással vállalatunk egyedülálló a piacon.

Cégünk komoly és sokrétű referenciával rendelkezik, ismert multinacionális cégeknek és magánszemélyeknek is dolgoztunk már belföldön és külföldön egyaránt, így Európa számos pontján kívül Afrikában és a Közel-Keleten is sikeres projekteket valósítottunk meg. Szervezetünk humanitárius tevékenysége által ismerték meg 2006-ban az afrikai diákok a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségeket, mely reményeink szerint fontos kulcs lehet a kontinensre jelenleg jellemző életszínvonal emelésében (Kongói Demokratikus Köztársaság).

A velünk való együttműködés a hosszú távú orientáltság és a minőség ígéretét váltja valóra, mely tulajdonságok ma már ritkaság számba mennek. A szakmai színvonal fenntartása folyamatos képzéssel, valamint a megszerzett tapasztalat és tudás tőkéjének visszaforgatása és megosztása a franchise értékesítési partnerekkel adja vevőink számára a bizalom és a biztonság garanciáját.

Büszke vagyok arra, hogy tevékenységünk kezdete óta folyamatosan képesek vagyunk mindig újabb, és innovatívabb területeken sikerrel helyt állni – mind gondolatokban, mind tettekben mások előtt járva. Örülök, hogy vállalatunkkal egy olyan terület hazai úttörői közé tartozom, amely a tiszta energiaforrások használatával igyekszik megoldást találni folyton növekedő energiaéhségünkre, mellyel kíméli mindannyiunk életterét, a Földet, amit így reményeim szerint zölden és élhetően tudunk örökül hagyni unokáink részére.

Néhány fontosabb eddigi referenciáink közül

• A General Electric  Oil & Gas  számára szállított hibrid áramellátó rendszerek

• A Pannon GSM bázisállomására telepített napelemes és szélgenerátoros áramellátó rendszerek

• Magyar Villamos Művek számára készített áramellátó rendszerek

Amennyiben további kérdései vannak, illetve szeretne velünk együttműködni, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken!

info@nrgens.hu

nrgenswind@gmail.com

tel.: +36 30 596 1967
fax: +36  1  400 0095