Társadalmi felelősségvállalás

Együtt Magyarországért, tudatosabban a Világért!

Tegyünk együtt a magyar munkahelyekért, a tudatosabb életért, a tisztább levegőért. Tegyünk együtt egy élhetőbb világért!

Vállalatunknál arra törekszünk, hogy termékpalettánkon lehetőség szerint minél több hazai termék szerepeljen.  A magyar termékek és megoldások minősége egykor komoly hírnevet szerzett hazánknak. Különösen így volt ez a villamos iparban. Az ország kiemelkedő alakjait e területen mindenhol ismerték. A magyar alkotó szellem még ma sem veszett ki a nemzetből, melynek ma amikor egy új iparág, nevesül a zöldenergia-ipar bontakoztatja szárnyait hazánkban különleges jelentősége van, és mindez egybe esik egy szükséges gazdasági fellendüléssel.  Fontos  tehát, hogy a hazai szakemberek képzettségüket itthon kamatoztassák, munkahelyeket és újra hírnevet és nem utolsó sorba gazdasági fellendülést hozva hazánknak Legújabb fejlesztéseink is ennek szellemében születtek, melyre valamennyien büszkék lehetünk.

Termékeinkkel nem csupán a mostani időkben igen sürgető munkahelyteremtéshez, valamint magyar villamos ipar reneszánszához szeretnénk hozzájárulni. Termékeinkkel egy tudatosabb, felelősebb életvitel szükségességére szeretnénk felhívni a figyelmet.  A Földön ma már hivatalosan is 7 milliárdan vagyunk, míg erőforrásaink szűkösek. A szén a kőolaj, de a földgáz is igen lassan megújuló energiaforrások, melyet népesedésünk üteméhez viszonyítva véges és korlátos, ezért is hívjuk a fosszilis energiahordozókat nem megújuló energiaforrásoknak. A készletek tehát végesek, van, ahol több jut, van ahol kevesebb, ugyanakkor kutatók szerint évtizedeken belül elfogy innen is, onnan is. Mindannyiunknak felelőssége a bolygónk épen tartása, hiszen ahogyan az a szállóigévé lett mondás is tartja; a Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. Bolygónk csak egy van, így minden lakójának felelőssége annak élhető állapotban tartása, óvása, kímélése. Ma Magyarországon minden megtermelt kilowattórányi villamos energiára átlagosan 0,65 kg CO2 kibocsátás jut, mely kulcsszerepet tölt be az üvegházhatás effektus által megvalósuló globális felmelegedésben. Használjuk ki a magyar szélviszonyokban rejlő energietikai lehetőséget. Éljünk tisztább, kiszámíthatóbb életet, spóroljunk az energiaköltségeken és profitáljunk a visszatáplálással. Szinte minimális kibocsátás mellett termelheti meg akár cége teljes energiaszükségletét. Merjünk és tudjunk sikeresek lenni, mert képesek vagyunk rá! Sikerünket rövid idő alatt elérhetjük, mert berendezéseink hatékonysága gyors megtérülést garantál.

A közel száz éves hazai villamos gépgyártás egykoron a világ élvonalához tartozott a zseniális magyar mérnöki kreativitásnak köszönhetően. Hiszünk benne, hogy az NRGens készülékek költséghatékonyságával és minőségével méltóak vagyunk nagynevű elődeinkhez!

Csatlakozzon a zöldbefektetők táborához, legyen partnerünk a hazai munkahelyteremtésben és egy tisztább és függetlenebb energiaforrás elterjedésében!

info@nrgens.hu

nrgenswind@gmail.com

tel.: +36 30 596 1967
fax: +36 1  400 0095