A zöldbefektetés

Fektessen egy élhetőbb, kiszámíthatóbb jövőbe!

Villamos energiára szinte mindig, mindenhol szükség van, és ez az energiaéhség a jövőben várhatóan tovább fokozódik. A föld népessége egyre gyarapodik és mára már kiemelten kezeljük azt a célt is, hogy az egyre nagyobb energiaigény kielégítésére a környezet károsításától mentes módon tegyünk szert. A szélenergia hasznosítása mindkét elvárásra megnyugtató választ ad. A világ minden pontján felismerték ezt a lehetőséget, így a korábban használt energiahordozóktól egyre nagyobb mértékben eltávolodva állnak át mindenütt a megújuló energiaforrások használatára, így a szélenergia kiaknázására is.

NRGens család: a potenciális alternatíva

Az alkalmazott technológiák eddig a szélenergia esetében főleg a nagy szélsebességű helyszínekre alapoztak, főleg tengerpartokra, tengerekbe telepítve a szélerőműveket. A kontinentális éghajlattal rendelkező helyszíneken, így Magyarországon is van kiaknázható jelentős szélenergia potenciál, de ilyen helyszíneken más műszaki megoldásokat érdemes alkalmazni. Az általunk kifejlesztett NRGens szélgenerátorok éppen az ilyen helyszínek adottságainak felelnek meg, amivel a jellemzően alacsonyabb sebességű légmozgásokat képes hatékonyan felhasználni. Ennek megfelelően biztos és jól prosperáló befektetésnek bizonyulnak megoldásaink, akár mint független energiaforrásként csökkentve vállalata működési kockázatait, akár az áramköltségeit jelentősen csökkentő tényező, akár mint profittermelő eszköz, amennyiben visszatáplálunk az elektromos hálózatra!

Mivel megoldásainkat most teljes körű implementációval, hosszútávú karbantartási szolgáltatással együtt bevezető áron igényelheti, így az általunk kínált zöldbefetetés kiváló alternatívát képez a holtponton lévő, bizonytalan jövőjű ingatlanpiaci befektetések, a ma elérhető magas kockázatú pénzpiaci befektetések, valamint egyéb viszonylag kiszámíthatatlan alternatívákkal (pl.: arany) szemben.
Ne feledje, az NRGens generátorok, működő, folyamatos anyagi és természetbeni hasznot hajtó, aktív tőkebefektetések, sokrétű megtérüléssel.

Biztonság + Függetlenség = Kiszámíthatóság

Az NRGens termékcsaládunk tagjai mellé olyan alkatrészgaranciát, valamint karbantartási szolgáltatást biztosítunk, amely független az importtól és a drága vagy nehezen elérhető külföldi kompetenciától.  Helyette kompetens és tapasztalt, időben elérhető hazai munkaerővel, hazai alapanyagokat felhasználva biztosítjuk Önt arról, hogy jól döntött, amikor az NRGens-t választotta. Szakembereink gyorsan reagálnak a felmerült helyzetekre és igényekre és bármilyen műszaki segítséget időben tudnak biztosítani, hiszen partnerhálózatunk kirendeltségei az ország bármely pontján elérhetőek, közel a felhasználási helyhez. Cégünk évtizedes szakmai múltja és hosszú távú orientációja biztosítja Önt arról, hogy a legjobb az NRGens család bármely tagját is válassza, a legjobb megoldásba fektet.
Az NRGens szélgenerátor család berendezéseivel csökkentheti vállalata kiszolgáltatottságát az emelkedő energiaáraknak és a folyamatosan változó (nemzetközi) energiapiacnak.  Mivel az üzemeltetés és garanciális támogatás mellett az NRGens berendezések gyártása és alkatrészellátása is független az importtól, így zöldbefektetése biztonságosabb alapokon nyugszik a távol keleti, bizonytalan minőségű alternatívákkal szemben, viszont azokkal megegyező árfekvésében.

Legyen saját áramforrása, tegye kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá vállalata és családja jövőjét!

NRGens szélgenerátorok: gyorsabb megtérülés, mint hinné

A magyar fejlesztésű és gyártású NRGens szélgenerátorok hatékonyságát tekintve páratlan tulajdonságokkal rendelkeznek, így különleges, kontinentális szélviszonyokra tervezett konstrukciójának köszönhetően azonos szélviszonyok között, ugyanazon a helyszínen, akár 40%-al több energiát termelnek azonos teljesítménykategóriájú társainál.

Mivel az NRGens család kifejlesztésekor fontos szempont volt a gazdaságos előállítás és a versenyképesség a befektetések piacán, így az NRGens szélgenerátorokat kimagasló teljesítményével együtt is kedvező áron tudjuk kínálni. Ezért lehetséges, hogy a készülékek rekordidő alatt, már 3-6 év üzemidőt követően megtérülnek és nyereségessé válnak. Amennyiben mérlegeljük e szélgenerátorok 30 évnyi várható élettartamát, úgy válik vonzó befektetési alternatívájává más zöldenergia, valamint nem zöldenergia alapú befektetésnek egyaránt.

Zöld befektetés, zöld befektető: az NRGens mint PR- és reklámeszköz

A gondos és környezettudatos viselkedés, a környezetünk megóvása és bolygónk élhetőségének fenntartása éppoly magasztos és egyre sürgetőbb elkötelezettség, mint a fenntartható fejlődés paradigmája. A robosztus megjelenésű, mégis kecses formavilágú, szünet nélkül mozgó szélgenerátorok a zöldenergia rendszerek között is kiemelkedően látványosan mutatják vállalata elkötelezettségét egy szebb és zöldebb világ mellett. Amennyiben zöldbefektetésként az NRGens szélgenerátorokat választja, szervezete CSR (Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) tevékenységét, és PR kommunikációját hathatós szimbólummal támogatja meg, mely szimbólum vállalata zöld elkötelezettségéről árulkodik majd a nap 24 órájában.Azon kívül, hogy egy hatalmas felületű hirdetőoszlopot megvalósítva hatásos reklámfelületként is funkcionál majd szélgenerátora, beruházásával utat mutatva ösztönözhet vállalata másokat arra, hogy érdemes „zöldebben”, környezettudatosabban gondolkodni és élni. Érdemes és kifizetődő is tudatos lépéseket tennünk annak érdekében, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja hátra maga után anyaföldünkön. Ugyan közös a felelősség, közös cél, de Ön is sokat tehet érte: üzenjen szélgenerátorával világnak, tegye meg Ön és vállalata az első lépést egy holnap is élhető világ érdekében.

Szeretettel várjuk leendő zöldbefektetőink érdeklődését az alábbi elérhetőségeinken!

info@nrgens.hu

nrgenswind@gmail.com

tel.: +36 30 596 1967
fax: +36  1  400 0095